Uw Financiële Planning is partner geworden van De Zeeuwse Zaken.

De Zeeuwse Zaken is opgericht door Eric Giesbertz, Perry Boogaard en John van der Valk en richt zich volledig op de advisering van het Midden- en kleinbedrijf. Heeft u behoefte aan kapitaal binnen uw onderneming of wilt u investeren in een MKB bedrijf, De Zeeuwse Zaken is dé ontmoetingsplaats voor vraag en aanbod van bedrijfsfinancieringen in Zeeland.

 

Ze maken mogelijk wat anderen voor onmogelijk houden. De Zeeuwse Zaken weet hoe belangrijk het voor ondernemers en oud-ondernemers is om betrokken te zijn bij de lokale markt. Onze overtuiging is dat naast een gedegen commerciële en financiële analyse van een nieuw bedrijf of project, vertrouwen en de ‘gun’ factor doorslaggevend zijn voor het met elkaar zaken doen. En hoe mooi is dit als dit op lokaal niveau kan worden gerealiseerd?

Met hun brede netwerk aan relaties in de Zeeuwse markt bieden zij de ondernemers en de investeerders dé centrale ontmoetingsplaats waar hun plannen kunnen worden gerealiseerd. Hun actieve rol en expertise als adviseur en procesbegeleider draagt bij aan het succesvol met elkaar zaken doen, aan de financierbaarheid in de regio en aan een duurzame groei van ondernemend Zeeland.

Het Zeeuwse bedrijfsleven krijgt een impuls door het mobiliseren van de kennis van de klant en de markt. Investeringen en bedrijfstransacties nemen toe doordat De Zeeuwse Zaken dé ontmoetingsplaats is voor bedrijven, investeerders, financiers en specialisten. U kiest als ondernemer voor een persoonlijke aanpak en een maatwerkoplossing, tot stand gekomen vanuit de kennis van de markt en een krachtig netwerk. Naast de advisering van de onderneming wordt u als ondernemer ook niet vergeten.

Binnen De Zeeuwse Zaken is de expertise aanwezig om u als ondernemer volledig bij te staan in de privé vraagstukken die u heeft: Welke hypotheek past het best bij mij, hoe regel ik mijn pensioen, hoe zorg ik dat mijn gezin verzorgd achterblijft en hoe zit het met mijn inkomen als ik arbeidsongeschikt raak? In een persoonlijk financieel plan geven zij inzicht in deze vraagstukken en dragen eveneens de oplossingen aan.

Voor uw vragen kunt u terecht bij één van de partners, John, Perry of Eric (info@dezeeuwsezaken.nl of kijk op www.dezeeuwsezaken.nl). Zij zijn u graag van dienst.