Blog

Crowdfunding campagne Pet-specials.nl in 3,5 uur voor 100% gerealiseerd!

Van een hypotheek naar extra geld voor de groei van de onderneming.

De eerste contacten met Kees Traas en zijn vrouw Anita ontstonden na de aankoop van hun nieuwbouwwoning in Middelburg. Tevens wilde Kees eens weten welke mogelijkheden hij had om een extra pensioen op te gaan bouwen. Hier is hij nooit mee bezig geweest en de wens om hier wat aan te doen ging meer leven. Deze vraagstukken zijn ingevuld en begeleid door Eric Giesbertz van De Zeeuwse Zaken. Tijdens de gesprekken over de financiering van hun nieuwe woning vertelde Kees Traas dat hij graag nog eens verder zou willen groeien in zijn onderneming.

Read More

Een klant aan het woord.

Ongeveer 10 jaar ben ik, Edwin de Witte, nu ondernemer en heb ik een goed lopend organisatie advies bureau op het gebied van Inkoop en Supply Chain. Erg uitdagend en leuk werk moet ik zeggen. Met het verstrijken van de jaren ga je toch nog wat meer stilstaanbij de “oude dag voorzieningen”.

Read More

Uw Financiële Planning is partner geworden van De Zeeuwse Zaken.

De Zeeuwse Zaken is opgericht door Eric Giesbertz, Perry Boogaard en John van der Valk en richt zich volledig op de advisering van het Midden- en kleinbedrijf. Heeft u behoefte aan kapitaal binnen uw onderneming of wilt u investeren in een MKB bedrijf, De Zeeuwse Zaken is dé ontmoetingsplaats voor vraag en aanbod van bedrijfsfinancieringen in Zeeland.

 

Read More