Een klant aan het woord.

Ongeveer 10 jaar ben ik, Edwin de Witte, nu ondernemer en heb ik een goed lopend organisatie advies bureau op het gebied van Inkoop en Supply Chain. Erg uitdagend en leuk werk moet ik zeggen. Met het verstrijken van de jaren ga je toch nog wat meer stilstaanbij de “oude dag voorzieningen”.

Uiteraard heb ik in het verleden ook vaste dienst betrekkingen gehad waarin er pensioen is opgebouwd.
Als ondernemer ga je zo verstandig mogelijk om met de beschikbare middelen en heb je de benodigde verzekeringen. Maar hoe ziet e.e.a.
er nu precies uit mocht je zelf of je partner vroegtijdig overlijden of arbeidsongeschikt raken en hoe staat het er voor als je met 65 of zelfs met
je 60e met pensioen zou willen gaan? Al geruime tijd liep ik met deze vraag en de behoefte aan een partij welke mij hier goed in kon adviseren. Via mijn accountant “Eye accountancy” Pim de Moor werd ik geattendeerd op Eric Giesbertz van “Uw Financiële Planning”.
Na een goed gesprek waarbij geïnventariseerd wordt wat de wensen / doelen zijn en het aanleveren van de benodigde financiële data is Eric aan de slag gegaan. Het resultaat was een overzichtelijk rapport, uitgaande van bepaalde scenario’s, waarin in de tijd de financiële situatie wordt uitgezet. Dit aangevuld met conclusies adviezen en een helder stappenplan beantwoorde wat mij betreft de vraag voor een volle 100%. De bevestiging dat zaken goed geregeld zijn is prettig maar zeker ook het advies wat er nog geoptimaliseerd kan worden. Wat mij betreft zeker een aanrader.